Ručně vyráběné domácí paštiky

Ráj pro všechny milovníky kvalitních surovin, poctivé chuti. Naše paštiky spolehlivě pohladí pocuchané nervy a rozmazlí chuťové pohárky i těch nejnáročnějších gurmánů.

Vlastní výroba s pořádnou porcí lásky a pečlivosti

Všechny skleničky vyrábíme s pečlivostí nám vlastní přímo u nás v Sobůlkách. V paštikách nenajdete umělá dochucovadla, konzervanty ani zbytečná éčka. Vepřové maso i zeleninu bereme z českých chovů a receptura, která všem výrobkům propůjčila nezaměnitelnou chuť, je rodinným tajemstvím.

Klasické bestsellery i sezónní limitky

V naší nabídce aktuálně najdete několik druhů játrových paštik, kde stojí hrdě v čele masovka Originál, která si našla oblíbence i z řad těch nejmenších mlsounků, a to především díky své jemné struktuře a snadnému roztírání. Nechybí ani ochucené paštiky s jemně štiplavým chilli, medvědím česnekem nebo s kyselkavým rybízem. Návratem do dětství je potom hrubá varianta na česneku, s přiznanými kousky masa a přelitá tradičním sádlem.

Pro fajnšmekry k pivu či vínu

Rillettes neboli trhaná masa jsou další řadou delikatesních výrobků, které jsou skvělým doplňkem třeba pro vinné párování. Jedná se o nejoblíbenější produkty, a to konfitovaná masa pečená v sádle na bylinkách při nízké teplotě přes noc zpracovaná na hrubou strukturu a vymíchaná s lahůdkovým výpekem.

Není paštika, jako paštika

Díky vlastní výrobně máme 100% kontrolu nad kvalitou našich výrobků, a to od prvotního hodnocení čerstvosti surovin přes samotnou výrobu až po balení a finální expedici. Paštiky jsou plné masa, úžasné vůně a dokonalé chuti se špetkou lásky a rodinné atmosféry.

4 výhody

  • Domácí výroba bez umělých dochucovadel, konzervantů a škodlivých éček.
  • 100% kontrola nad kvalitou výrobků.
  • Vepřové maso z českých chovů a vymazlená receptura.
  • Poctivá ruční výroba.