Paštika Boženka Trhaná Vepřová

Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes), které je speciálně vařeno ve vakuu metodou sous-vide v marinádě z kvalitního moravského vína a čerstvých bylinek. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec.

Trhané Boženky je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Pro inspiraci se podívejte na můj Blog do sekce Recepty.

Všechny moje výrobky jsou bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.

Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.

Trvanlivost výrobku je 5 měsíců od data (ruční) výroby.

Složení výrobku:

Min. 90% vepřového masa
Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost
Čerstvé bylinky
Bílé víno
Sůl a pepř

160g

95 Kč82,61 Kč bez DPH
Dostupné

Podobné zboží

Trhané králičí maso (nebo také Rillettes), které je speciálně vařeno…
Trhané kachní maso (nebo také Rillettes), které je speciálně vařeno…