Trhané kachní maso (nebo také Rillettes), které je speciálně vařeno ve vakuu metodou sous-vide v marinádě z kvalitního moravského vína a čerstvých bylinek. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze libová kachní stehna.
Trhané Boženky je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Pro inspiraci se podívejte na můj Blog do sekce Recepty.
Všechny moje výrobky jsou bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 5 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení výrobku:
Min. 90% kachního masa
Kachní sádlo pro lepší roztíratelnost
Čerstvé bylinky
Červené víno
Sůl a pepř
160g